Bombele de baie Mini U – Cum să le folosești corect?

Baia ar trebui să fie distractivă! Una în care toată lumea se distrează de minune, indiferent de vârstă. Prin urmare, faceți cunostință cu produsele care fac din aventura dvs la baie o petrecere fanatică cu mingi uimitoare în rolul principal.

Bombele de baie sunt un gadget cu care mulți dintre voi sunteți bine cunoscuți. Cele standard sunt sub formă de bile de baie colorate, care, aruncate în apă schimbă culoarea. Cu timpul, însă, chiar și culoarea ta preferată poate deveni monotonă. Deci, cum faci din nou baia copilului tău o mare aventură? Există o soluție pentru asta! Norii uimitori de curcubeu, coada unei sirene sau o rachetă spațială sunt singurele produse care creează modele neobișnuite atunci când sunt aruncate în apă.

Cum se folosesc bombele de baie?

Cu toate acestea, bombele de baie sunt uneori capricioase. Se poate întâmpla ca după ce l-ai aruncat în apă, efectul să nu fie așa cum ai văzut în fotografie. Verificați cum să o remediați, pentru că vă promitem că nu este magie! În sfârșit, este timpul pentru distracția nebună cu un vârtej de curcubeu în rolul principal.

Bombele de baie sunt concepute pentru cei mai tineri, așa că modul de utilizare a acestora nu este complicat, dar trebuie să vă amintiți câteva reguli.
Pentru ca fiecare dintre bilele de baie să se dizolve corect și să curgă pe apă, obținând vârtejuri magice, aceasta trebuie aruncată în apă curată, caldă – fără alte lichide sau uleiuri. Aceasta este o regulă de bază pe care trebuie să o rețineți. Dacă mingea de baie este aruncată în apă, va intra în contact cu alte lichide, își va pierde proprietățile și poate înceta să se dizolve în mod corespunzător. Acest lucru se datorează reacției acido-bazice care are loc atunci când bila colorată de baie este dizolvată.

Prin urmare, nu uitați să le aruncați la începutul aventurii de scăldat!

Distracție zilnică

Dacă ați învățat deja rețeta pentru o distracție subacvatică reușită, amintiți-vă că puteți folosi toate bombele de baie în fiecare zi fără teamă. Sunt destinate pielii ultra-delicate a unui copil, iar uleiurile ascunse în ele vor hidrata și hrăni suplimentar pielea copilului dumneavoastră.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *