Lenjeria pentru patut/ pat pentru copii CU SAU FARA Umplutura?

Lenjerie de pat pentru copii cu sau fără umplutură?

Un bebeluș doarme între 16 și 20 de ore pe zi. Odată cu vârsta, durata somnului copilului scade, dar trebuie amintit că acesta nu încetează să joace un rol important în viața copilului mic. El este cel care este în mare parte responsabil pentru dezvoltarea corectă a copilului nostru. Prin urmare, este foarte important să aveți grijă în mod corespunzător de eficacitatea acestuia. Pentru confortul copilului in timpul somnului este responsabil aşternutul lui. Pe care să alegi, cu sau fără umplutură? Care opțiune îți va menține copilul confortabil?

Lenjerie de pat pentru copii și umplutura acesteia

În prezent pe piață găsim atât lenjerie de pat cu umplutură, cât și variante fără ea. Mulți părinți pariază pe prima dintre aceste opțiuni. De ce? Principalul său avantaj este igiena, deoarece pentru a o împrospăta, nu spălăm doar fața de pernă, ci și umplutura acesteia, în care se dezvoltă și microorganisme care pot afecta negativ sănătatea copilului. Ba mai mult, pariând pe acest tip de produs, nu trebuie să ne îngrijorăm că umplutura se va mișca atunci când copilul își schimbă poziția în pătuț

În plus, atunci când cumpărăm lenjerie de pat pentru copii cu umplutură, primim imediat un produs pe care îl putem acoperi pe copil mic în timpul somnului fără teama că va irita pielea delicată a bebelușului sau îi va provoca alergii. Atunci când alegem doar o față de pernă, trebuie să căutăm suplimentar o umplutură hipoalergenică.

Ce să cauți atunci când cumperi lenjerie de pat pentru copii?

Indiferent dacă alegem lenjerie de pat cu sau fără umplutură, trebuie să acordăm atenție faptului că are certificatele corespunzătoare care dovedesc calitatea acestuia, precum OEKO-TEX 100. De asemenea, merită să ne amintim că materialul din care a fost făcută așternutul trebuie să să fie plăcut la atingere, blând cu pielea și higroscopic. De asemenea, este important ca acesta să ofere confort termic copilului mic.

Similar Posts